Member of Tentamus - Visit Tentamus.com

‘Σε μία αγορά που που φαίνονται όλοι ίδιοι, θα ξεχωρίσει αυτός που διαφέρει’ – Διαφορετικότητα

Η αποστολή μας

Η VELTIA Labs for Life δραστηριοποιείται στην παροχή εργαστηριακών και συμβουλευτικών λύσεων μέσω της ποιοτικής υπεροχής, της αξιοπιστίας και της συνεχούς ανάπτυξης με σκοπό οι πελάτες της και η αγορά γενικότερα να απολαμβάνουν άψογες υπηρεσίες σε ανταγωνιστικές τιμές καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες τους.

Δέσμευση της εταιρείας είναι η συνεχής δημιουργία αξίας για τους εργαζόμενους, την κοινωνία και τους μετόχους.

Θεμελιώδεις Αξίες

  • Ποιότητα, ως ανταγωνιστικό πλεονέκτημα 
  • Καινοτομία, ως μοχλός ανάπτυξης
  • Εξυπηρέτηση του πελάτη, ως προτεραιότητα
  • Σαφή υπεροχή και διατήρηση της υψηλής φήμης της εταιρείας, ως οδηγός

Για να διαβάσετε την Πολιτική της Εταιρείας για την πρόληψη και καταπολέμηση βίας και παρενόχλησης στην Εργασία μπορείτε να πατήσετε εδώ

Για να διαβάσετε την Πολιτική Διαχείρισης  εσωτερικών καταγγελιών για περιστατικά βίας και παρενόχλησης της VELTIA Labs for Life μπορείτε να πατήσετε εδώ

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε την Περιβαλλοντική Πολιτική  της VELTIA Labs for Life

Διοίκηση

.

Ευθύμιος Ευθυμιάδης

Ο κ. Ευθύμιος Ευθυμιάδης, είναι κάτοχος πτυχίου Master “Μηχανικού Παραγωγής και Διοίκησης” από το University of Manchester, Institute of Science and Technology. Ομιλεί Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά και λίγα Ισπανικά. Ξεκίνησε την καριέρα του στην PROCTER & GAMBLE στο ερευνητικό κέντρο του Λονδίνου, την οποία συνέχισε στις επιχειρήσεις του Ομίλου ΕΥΘΥΜΙΑΔΗ αρχικά ως Βοηθός Τεχνικού Διευθυντή του εργοστασίου της Κ+Ν ΕΥΘΥΜΙΑΔΗ Α.Β.Ε.Ε., στην συνέχεια ως Διευθυντής Marketing της NETAGRO Α.Β.Ε.Ε. και μετέπειτα ως Γενικός Διευθυντής της BIOS AGROSYSTEMS Α.Β.Ε.Ε..

Σήμερα κατέχει την θέση του Προέδρου του Δ.Σ. της VELTIA Labs for Life., και είναι Διευθύνων Σύμβουλος των εταιρειών BIOS AGROSYSTEMS Α.Β.Ε.Ε. και HELLENIC FARMING Α.Ε.. Είναι επίσης Αντιπροέδρος της VITRO A.E. και Αντιπρόεδρος στην μητρική εταιρεία του Ομίλου Ευθυμιάδη REDESTOS A.E.. Τέλος, είναι Πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Παραγωγών και Εμπόρων Σπόρων (ΕΕΠΕΣ) και Γενικός Γραμματέας του Σύνδεσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΕΕ).

.

Αλέξανδρος Γιαννούσιος

Ο κ. Αλέξανδρος Γιαννούσιος είναι απόφοιτος του τμήματος Χημείας του Α.Π.Θ. από όπου ανακηρύχθηκε και Διδάκτορας Αναλυτικής Χημείας το 1996. Κατέχει Μεταπτυχιακό Τίτλο στην Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) του Kingston University, UK.

Κατά την διάρκεια της καριέρας του έχει εργασθεί ως αναλυτικός χημικός σε διάφορα εργαστήρια ελέγχου τροφίμων και νερών.

Το 2001 εντάχθηκε στο επιστημονικό της VELTIA Labs for Life (πρώην AGROLAB-RDS) ως Προϊστάμενος του Εργαστηρίου Περιβαλλοντικών Αναλύσεων και Διαθρεπτικής Επισήμανσης Τροφίμων. Το 2003 ανέλαβε υπό την ευθύνη του ως Τεχνικός Διευθυντής όλα τα εργαστήρια της εταιρείας, διατηρώντας την θέση αυτή έως και το 2019 παράλληλα με τις υπόλοιπες αρμοδιότητές του.  Το 2009 ανέλαβε την θέση του Αναπληρωτή Γενικού Διευθυντού, ενώ από το 2010 ανέλαβε την Γενική Διεύθυνση της εταιρείας, θέση και την οποία διατηρεί έως και σήμερα.

Είναι μέλος του Δ.Σ. της VELTIA GR, όπως και μέλος Δ.Σ. σε όλες τις θυγατρικές του Ομίλου Εργαστηρίων της VELTIA Labs for Life.

Είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος όλου του Ομίλου Εργαστηρίων της Veltia και ταυτόχρονα είναι Διαχειριστής της ENVIROLAB.

.

Γεώργιος Στρατάκης

Ο κ. Στρατάκης είναι κάτοχος των Πτυχίων Γεωπονίας (Αγροτική Οικονομία) του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Τεχνολογίας Γεωπονίας (Φυτική Παραγωγή) στο Α.Τ.Ε.Ι.Θ, καθώς επίσης και Μεταπτυχιακού Τίτλου στην Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) του Kingston University, UK.

Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα το 1998 στην AGROLAB RDS (πλέον VELTIA Labs for Life) ως Πειραματιστής Αγρού. Από το 2001 έως το 2004 ανέλαβε την θέση του Υπευθύνου Διασφάλισης Ποιότητας στο σύστημα GLP, καθώς και την εγκατάσταση του συστήματος ISO 17025 στα εργαστήρια της εταιρείας. Από το 2005 έως το 2012 ήταν Υπεύθυνος Marketing της εταιρείας και επίσης άρχισε την δραστηριοποίηση της στις Βαλκανικές χώρες και την Κύπρο. Από το 2012 έως και το 2017 ήταν Προϊστάμενος του Τμήματος Marketing, Προγραμμάτων & Μεγάλων Έργων, καθώς επίσης είχε υπό την ευθύνη του την επίβλεψη των θυγατρικών της εταιρείας στις Βαλκανικές χώρες. Το 2018 του ανατέθηκαν τα καθήκοντα του Εμπορικού Διευθυντή της VELTIA Labs for Life  για την Ελλάδα και τα Βαλκάνια. Από το 2021 ανέλαβε χρέη Εμπορικού Διευθυντή του Group VELTIA, ενώ από τον Ιούλιο του 2023 έως το τέλος του έτους διετέλεσε μεταβατικός Γενικός Διευθυντής του Εργαστηρίου STA-VELTIA Antalya.

.

Δώρα Κοράκη

Η κ. Κοράκη αποφοίτησε από το Τμήμα Βιολογίας του Εθνικού και Καποδιστρικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Η Διδακτορική της Διατριβή “Μελέτη φυσικών πλασμιδίων στρεπτομυκήτων εδάφους Μεσογειακών Οικοσυστημάτων: Γενετική και Μοριακή ανάλυση κυκλικών πλασμιδίων” έλαβε χώρα στον Τομέα της Μοριακής Βιολογίας.
Έχει συμμετάσχει ως ερευνήτρια σε Ευρωπαϊκά προγράμματα  SMT4-CT96-2072 “Developments of Methods to Identify Foods Produced by Means of Genetic Engineering Techniques”. Το 2001 ίδρυσε το πρώτο διαπιστευμένο εργαστήριο στην Ελλάδα για την ανίχνευση Γενετικά Τροποποιημένων Οργανισμών (GMO). Από τότε συμμετείχε σε δύο άλλες εθνικές και μία Ευρωπαϊκή ερευνητική επιχορήγηση για την ανάπτυξη μεθόδων ποσοτικοποίησης GMO.

Επίσης έχει συμμετάσχει σε άλλα 3 ερευνητικά προγράμματα για βιοχημική και μοριακή ταυτοποίηση μικροοργανισμών καθώς και σε διάφορα δίκτυα εργασίας με αντικείμενο την Περιβαλλοντική και Μοριακή Μικροβιολογία (Ευρωπαϊκά και Εθνικά). Διετέλεσε μέλος για 2 χρόνια της ομάδας εργασίας Εθνικού Συμβουλίου Έρευνας και Τεχνολογίας (ΕΣΕΤ) “Γενετικά Τροποποιημένα Τρόφιμα”. Έχει δημοσιεύσει 6 πρωτότυπες εργασίες σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά με κριτές και έχει συμμετάσχει με εργασίες της σε 15 διεθνή συνέδρια.

Το 2013 εντάχθηκε στο προσωπικό της εταιρείας μας αρχικά ως υπεύθυνη του Μοριακού Εργαστηρίου και στη συνέχεια ως Προϊσταμένη του  Μικροβιολογικού και Μοριακού Εργαστηρίου. Από το 2018 ανάλαβε τη Διεύθυνση Εγκαταστάσεων Αθηνών. Τον Ιούλιο του 2020 ανέλαβε την Γενική Διεύθυνση της VELTIA CYPRUS Labs for Life. Από τις αρχές του 2024 η κ. Κοράκη ανέλαβε χρέη Αναπληρώτριας Γενικής Διευθύντριας της Μητρικής Εταιρείας στην Ελλάδα, ενώ συνεχίζει να είναι Διευθύντρια Χώρας για την Κύπρο.

.

Ιωάννης Καϊδατζής

Ο κ. Ιωάννης Καϊδατζής είναι απόφοιτος του Τμήματος Χημείας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος (MBA) από το Πανεπιστήμιο Winchester, ΗΒ.

Κατά τη διάρκεια της καριέρας του έχει εργαστεί ως αναλυτικός χημικός σε διάφορες εταιρείες χημικών.

Το 2002 προσχώρησε στο επιστημονικό προσωπικό της AGROLAB (πλέον VELTIA Labs for Life) ως επικεφαλής του εργαστηρίου Επιμολλυντών τροφίμων. Από το 2010 είναι αξιολογητής του Εθνικού Συστήματος Διαπίστευσης (ΕΣΥΔ) για Εργαστήρια Δοκιμών. Ταυτόχρονα με τη θέση του επικεφαλής από το 2014, ανέλαβε τη θέση του Αναπληρωτή Τεχνικού Διευθυντή.

Από το 2020 έως σήμερα είναι υπεύθυνος για την τεχνική διαχείριση όλων των εργαστηρίων της εταιρείας.

.

Παναγιώτης Κωνσταντίνου

Ο κ. Παναγιώτης Κωνσταντίνου είναι απόφοιτος του Τμήματος Χημείας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) με ειδίκευση στις αναλύσεις ελαιολάδου από το Istituto Sperimentale per la Elaiotecnica (Ερευνητικό κέντρο του Ιταλικού κράτους για το ελαιόλαδο, την επιτραπέζια ελιά και την ελαιοκαλλιέργεια).

Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, από το 1996, έχει εργαστεί ως αναλυτικός χημικός και ως υπεύθυνος παραγωγής σε εργαστήρια και σε μονάδες βιομηχανίας ελαιολάδου και λιπαρών υλών.

Είναι γευσιγνώστης ελαιολάδου και μέλος της ομάδας (panel) οργανοληπτικής αξιολόγησης του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Τυποποιήσεως Ελαιολάδου (ΣΕΒΙΤΕΛ). Υπήρξε επίσης μέλος και της Συμβουλευτικής Επιτροπής Χημικών Εμπειρογνωμόνων (ΣΕΧΕ) του συνδέσμου.

Από το 2009 έως το 2018 κάτεχε το εργαστήριο Olitecn (διαπιστευμένο αναλυτικό εργαστήριο με αποκλειστικό αντικείμενο τις αναλύσεις ελαιολάδων, φυτικών και ζωικών λιπών και ελαίων).

Το 2018 η Olitecn συγχωνεύτηκε με το χημικό εργαστήριο της Agrolab και μετεγκαταστάθηκε στις εγκαταστάσεις της Agrolab, οπότε εντάχθηκε στο δυναμικό της Agrolab ως προϊστάμενος του εργαστηρίου αναλύσεων ελαιολάδου και λιπαρών υλών.

Από τον Ιούλιο του 2020 ανέλαβε τη Διεύθυνση των Εγκαταστάσεων Αθηνών.

Οργανόγραμμα

Οργανόγραμμα Ομίλου VELTIA Labs for Life

 

 

Μπορείτε να μας δείτε εδώ

Tentamus laboratories in your vicinity